Modele coc lejer

Trasează o cărare PE mijloc și ondulează-ți părul cu ajutorul bigudiurilor. Acest pas va oferi volum și textură cocului. Una dintre tendinţele primăverii în Materie de coafuri este cocul accesorizat fie cu o bentiţă, fie cu un accesoriu floral sau preţios. Iată şase vedete Care au adoptat acest tendance. Un simplu COC făcut Rapid poate deveni o coafură spectaculoasă Dacă îi adaugi un accesoriu la modĂ. În plus, coafura se poate transforma Rapid, de la una de Zi la una de seară Dacă schimbi accesoriul. Tapează ușor părul la rădăcină și aplică fixativ pentru susținere. Acum, netezește Firele REBELE cu ajuorul unei Perii și Stränge părul Într-o coadă la baza gâtului. Împarte coada în Două, între baza capului și élasticul de păr. Ar trebui să-ți rămână un Gol aici. Apoi, Trece coada prin aceast spațiu Gol Rămas, astfel încât cele Două secțiuni să fie răsucite.

Strânge ușor coada pentru a întări baza cocului, și apoi repetă mișcarea de Naomi ori, în funcție de lungimea părului. Seara, schimbă accesoriul cu unul potrivit la ocazii speciale. Ce ai zice de o bentiţă subţire strălucitoare? Accesoriul folosit de Lauren Conrad este Glam, Dar suficient de discret – Perfect pentru orice ocazie. Dacă ai mai mult timp la dispoziţie, prinde-ţi un COC lejer şi împodobeşte-l cu multe clame MICI, strălucitoare, aşa cum poartă Keira Knightley. Este o coafură romantică şi foarte feminină. La nevoie poţi Purta în păr chiar şi o broşă pentru a imitations look-UL ultra-élégant al lui Hillary Swank. Foto: Northfoto cel simplu mod de a adopta acest Trend este să foloseşti o bentiţă subţire, textilă sau DIN Plastic. Trebuie doar să-ţi faci un COC simplu, Prins cu un élastique subţire, după Care Îţi Pui bentiţa aleasă. Alege una Într-o culoare puternică, precum Emma Watson, sau una Într-o culoare diferită de a părului tău, ca Hailee Steiff. A doua variantă la fel de simplă este să-ţi prinzi un COC lejer folosind un accesoriu floral PE élastique, ca Hayden Panettiere.

În numai Două minute ai obţinut o coafură de Zi foarte trendy. Folosește un pieptene pentru a tapa coada rămasă în afară și pulverizează fixativ. La finale, răsucește coada ca Într-un COC lejer și prinde-o cu agrafe și pulverizează DIN fixativ..